Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Chardonnay


0    0 review-uri
sec | alb

Chardonnay este un vin sec desăvârșit. Cunoaște-i caraterul aparte și savurează notele fructate de citrice, măr verde și fructul pasiunii alături de aperitive și feluri principale din piept de pui, curcan, fructe de mare și pește. Datorită notelor condimentate, vinul merge grozav și alături de salate mediteraneene sau preparate asiatice.


  • Asocieri culinare: Aperitive şi feluri principale din piept de pui, curcan, fructe de mare şi peşte, dar şi alături de salate mediteraneene sau preparate asiatice.

  • Temperatura recomandată de servire: 9-10⁰C


31 Lei





Caracteristici

  • Soi
    Chardonnay
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Galben verzui
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Coteşti
  • Tip
    Sec
  • Tărie alcoolică
    13,5%
  • Maturare şi învechire
    Maturare minim 2 luni în barique şi urmat de învechire la sticlă.
  • Fermentare
    Strugurii sunt recoltaţi selectiv şi prelucraţi rapid prin presare la presiuni reduse pentru obţinerea mustului ravac. Se face deburbare statică la temperatura controlată de cca.6⁰C urmată de fermentaţia alcoolică la temperaturi cuprinse între 12-14 grade.
  • Note olfactive
    Fructat, cu note dominante de măr verde şi fructul pasiunii, subliniate de prospeţimea notelor citrice.
  • Note gustative
    Fructat, complex şi armonios, rotund şi echilibrat cu post gust lung.
  • Soi:
    Chardonnay
  • Capacitate:
    750 ml
  • Galben verzui
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Coteşti
  • Tip:
    Sec
  • Tărie alcoolică:
    13,5%
  • Maturare şi învechire:
    Maturare minim 2 luni în barique şi urmat de învechire la sticlă.
  • Fermentare:
    Strugurii sunt recoltaţi selectiv şi prelucraţi rapid prin presare la presiuni reduse pentru obţinerea mustului ravac. Se face deburbare statică la temperatura controlată de cca.6⁰C urmată de fermentaţia alcoolică la temperaturi cuprinse între 12-14 grade.
  • Note olfactive:
    Fructat, cu note dominante de măr verde şi fructul pasiunii, subliniate de prospeţimea notelor citrice.
  • Note gustative:
    Fructat, complex şi armonios, rotund şi echilibrat cu post gust lung.

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă

Produse similare