Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Sauvignon Blanc


0    0 review-uri
sec | alb

Sauvignon Blanc e un vin alb-verzui sec, învechit în sticle înainte să fie scos la vânzare. Încântător, proaspăt și savuros tocmai prin notele florale și vegetale de soc, urzică și frunze de tomate, plus mici detalii de migdale și citrice. Bucură-te de gustul lui bun lângă lângă aperitive, feluri principale din carne de pasăre, pește, fructe de mare ori brânzeturi și salate.


  • Asocieri culinare: Aperitive sau feluri principale din carne de pasăre, peşte sau fructe de mare, dar şi alături de brânzeturi şi salate.

  • Temperatura recomandată de servire: 8-9⁰C


31 Lei

garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă





Caracteristici

  • Soi
    Sauvignon Blanc
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Alb verzui
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Huşi
  • Tip
    Sec
  • Tărie alcoolică
    13%
  • Maturare şi învechire
    Învechire în sticlă minim 6 luni înainte de a fi comercializat
  • Fermentare
    Strugurii sunt recoltaţi selectiv şi culeşi manual, prelucraţi rapid prin presare la presiuni reduse pentru obţinerea mustului ravac. Fermentarea se face la temperatura controlată cuprinsă între 10-12⁰C.
  • Note olfactive
    Floral şi vegetal, surprinzător prin notele de flori de soc şi frunze de tomate, puse în valoare de note proaspete de citrice
  • Note gustative
    Complexitate aromatică, delicateţe şi eleganţă, echilibru şi persistenţă gustativă medie - lungă.
  • Soi:
    Sauvignon Blanc
  • Capacitate:
    750 ml
  • Alb verzui
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Huşi
  • Tip:
    Sec
  • Tărie alcoolică:
    13%
  • Maturare şi învechire:
    Învechire în sticlă minim 6 luni înainte de a fi comercializat
  • Fermentare:
    Strugurii sunt recoltaţi selectiv şi culeşi manual, prelucraţi rapid prin presare la presiuni reduse pentru obţinerea mustului ravac. Fermentarea se face la temperatura controlată cuprinsă între 10-12⁰C.
  • Note olfactive:
    Floral şi vegetal, surprinzător prin notele de flori de soc şi frunze de tomate, puse în valoare de note proaspete de citrice
  • Note gustative:
    Complexitate aromatică, delicateţe şi eleganţă, echilibru şi persistenţă gustativă medie - lungă.

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă

Produse similare