Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Tămâioasă Românească


5    2 review-uri
alb | dulce

Tămâioasa Românească este vinul dulce şi aromat care iţi oferă o incredibilă complexitate aromatică în fiecare picătură. Este vinul care are capacitatea de a se reinventa gustativ în funcţie de asocierile culinare pe care le faci. Pune-l în valoare şi bucură-te de o experienţă inedită când combini aromele de trandafir, mentă, ananas şi pepene galben cu foie-gras, coaste de porc caramelizate sau când te relaxezi în compania unui tort de ciocolată sau de caramel din belșug.


  • Asocieri culinare: Aperitive şi feluri principale cu note dulci şi condimentate pe bază de foie-gras, vită sau porc, dar şi în compania deserturilor cu ciocolată şi caramel.

  • Temperatura recomandată de servire: 10-11⁰C


31 Lei

garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă





Caracteristici

  • Soi
    Tămâioasă Românească
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Galben verzui
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Huşi
  • Tip
    Dulce
  • Tărie alcoolică
    11.5%
  • Maturare şi învechire
    Învechire la sticlă minim 6 luni înainte de a fi comercializat.
  • Fermentare
    Strugurii sunt recoltaţi selectiv şi culeşi manual. După dezciorchinare şi zdrobire, se face o macerare la temperatura de maxim 10 grade, timp de 48-72 de ore. Fermentarea se face la temperatură controlată cuprinsă între 10-12⁰C.
  • Note olfactive
    Note florale de trandafir sălbatec şi izmă perfect echilibrate de notele fructate de ananas şi pepene galben.
  • Note gustative
    Complexitate aromatică ce-i conferă eleganţă şi rafinament, perfect echilibrată de zahărul rezidual, post gust lung.
  • Soi:
    Tămâioasă Românească
  • Capacitate:
    750 ml
  • Galben verzui
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Huşi
  • Tip:
    Dulce
  • Tărie alcoolică:
    11.5%
  • Maturare şi învechire:
    Învechire la sticlă minim 6 luni înainte de a fi comercializat.
  • Fermentare:
    Strugurii sunt recoltaţi selectiv şi culeşi manual. După dezciorchinare şi zdrobire, se face o macerare la temperatura de maxim 10 grade, timp de 48-72 de ore. Fermentarea se face la temperatură controlată cuprinsă între 10-12⁰C.
  • Note olfactive:
    Note florale de trandafir sălbatec şi izmă perfect echilibrate de notele fructate de ananas şi pepene galben.
  • Note gustative:
    Complexitate aromatică ce-i conferă eleganţă şi rafinament, perfect echilibrată de zahărul rezidual, post gust lung.

Review-uri

5


2 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă

Produse similare