VINARS MIORIŢA X.O.
vinars | mioriţa
Mioriţa X.O. este un vinars inconfundabil cu sclipirile nuanțelor de chihlimbar. Notele fructate de curmale și roșcove sunt armonios echilibrate de note de ciocolată neagră și nuci coapte. Gustă-l și te vei bucura de o experiență inedită, păstrând tonurile calde de cafea și vanilie într-un postgust elegant.
Caracteristici
-
CuloareNuanțe complexe de chihlimbar
-
Treaptă de calitateX.O.
-
Ingredientedistilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
-
Vechimevechimea celui mai tânăr distilat este de minim 7 ani
-
Tărie alcoolică40%
-
OrigineProdus fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România
-
Tehnologie de obţinereDistilarea vinurilor
-
Maturare şi învechireTimp de minim 7 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă accente cromatice inedite și note aromatice rafinate.
-
RecomandăriSavurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului.
-
Note gustativeNote de ciocolată amăruie cu tușe de cafea si vanilie, ce completează perfect notele fructate de curmale și roșcove.
-
Nuanțe complexe de chihlimbar
-
Treaptă de calitate: X.O. -
Ingrediente: distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar -
Vechime: vechimea celui mai tânăr distilat este de minim 7 ani -
Tărie alcoolică: 40% -
Origine: Produs fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România -
Tehnologie de obţinere: Distilarea vinurilor -
Maturare şi învechire: Timp de minim 7 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă accente cromatice inedite și note aromatice rafinate. -
Recomandări: Savurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului. -
Note gustative: Note de ciocolată amăruie cu tușe de cafea si vanilie, ce completează perfect notele fructate de curmale și roșcove.