VINARS MIORIŢA X.O.

Mioriţa X.O. este un vinars inconfundabil cu sclipirile nuanțelor de chihlimbar. Notele fructate de curmale și roșcove sunt armonios echilibrate de note de ciocolată neagră și nuci coapte. Gustă-l și te vei bucura de o experiență inedită, păstrând tonurile calde de cafea și vanilie într-un postgust elegant.
226 Lei
garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă
Acestui produs i se aplică garanția ambalajului în valoare de 0.50 lei pe sticlă.
Caracteristici
-
CuloareNuanțe complexe de chihlimbar
-
Treaptă de calitateX.O.
-
Ingredientedistilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
-
Vechimevechimea celui mai tânăr distilat este de minim 7 ani
-
Tărie alcoolică40%
-
OrigineProdus fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România
-
Tehnologie de obţinereDistilarea vinurilor
-
Maturare şi învechireTimp de minim 7 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă accente cromatice inedite și note aromatice rafinate.
-
RecomandăriSavurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului.
-
Note gustativeNote de ciocolată amăruie cu tușe de cafea si vanilie, ce completează perfect notele fructate de curmale și roșcove.
-
Nuanțe complexe de chihlimbar
-
Treaptă de calitate: X.O. -
Ingrediente: distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar -
Vechime: vechimea celui mai tânăr distilat este de minim 7 ani -
Tărie alcoolică: 40% -
Origine: Produs fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România -
Tehnologie de obţinere: Distilarea vinurilor -
Maturare şi învechire: Timp de minim 7 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă accente cromatice inedite și note aromatice rafinate. -
Recomandări: Savurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului. -
Note gustative: Note de ciocolată amăruie cu tușe de cafea si vanilie, ce completează perfect notele fructate de curmale și roșcove.
