Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

VINARS MIORIŢA V.S.O.P.


0    0 review-uri
vinars | mioriţa

Miorița V.S.O.P. este un vinars în nuanțe de chihlimbar cu accente splendide de aramă. De remarcat cum se topec tușele fructate în căldura vaniliei și scorțișoarei într-un postgust echilibrat, revigorant și plin de personalitate.

Savurează-l ca atare, la o temperatură de 20-22⁰C sau ca principal ingredient într-un coktail. Încearcă, nu vei regreta!



101 Lei

garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă





Caracteristici

  • Culoare
    nuanțe de chihlimbar cu accente arămii
  • Treaptă de calitate
    V.S.O.P.
  • Ingrediente
    distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
  • Vechime
    vechimea celui mai tânăr distilat este de minim 5 ani
  • Tărie alcoolică
    40%
  • Origine
    Produs fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România
  • Tehnologie de obţinere
    Distilarea vinurilor
  • Maturare şi învechire
    Timp de minim 5 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă noi valențe cromatice și gusto-olfactive;
  • Recomandări
    Savurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului.
  • Note gustative
    Note fructate de stafide și smochine, puse în valoare de note condimentate de vanilie și scorțișoară
  • nuanțe de chihlimbar cu accente arămii
  • Treaptă de calitate:
    V.S.O.P.
  • Ingrediente:
    distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
  • Vechime:
    vechimea celui mai tânăr distilat este de minim 5 ani
  • Tărie alcoolică:
    40%
  • Origine:
    Produs fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România
  • Tehnologie de obţinere:
    Distilarea vinurilor
  • Maturare şi învechire:
    Timp de minim 5 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă noi valențe cromatice și gusto-olfactive;
  • Recomandări:
    Savurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului.
  • Note gustative:
    Note fructate de stafide și smochine, puse în valoare de note condimentate de vanilie și scorțișoară

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă