VINARS MIORIŢA V.S.
vinars | mioriţa
Miorița V.S. este cel mai tânăr vinars sau prima strofă a baladei Mioriţa. Desi tânăr, este un vinars strălucitor, îmbogățit cu reflexele aurii ale chihlimbarului. Gustul plăcut și echilibrat, cu note de fructe confiate și caramel se împletește subtil cu tușe delicate de vanilie. Post gust echilibrat și memorabil. Savurează-l ca atare la o temperatură de 20-22⁰C, sau te poți bucura de aroma sa înglobată într-o salată de fructe. O să-ți placă!
89 Lei
garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă
Acestui produs i se aplică garanția ambalajului în valoare de 0.50 lei pe sticlă.Caracteristici
-
Culoareroșcat cu reflexii aurii
-
Treaptă de calitateV.S.
-
Ingredientedistilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar
-
Vechimevechimea celui mai tânăr distilat este de minim 3 ani
-
Tărie alcoolică40%
-
OrigineProdus fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România
-
Tehnologie de obţinereDistilarea vinurilor
-
Maturare şi învechireTimp de minim 3 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă noi valențe cromatice și gusto-olfactive;
-
RecomandăriSavurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului.
-
Note gustativeNote aromatice de fructe confiate completate delicat de tușe de caramel și vanilie.
-
roșcat cu reflexii aurii
-
Treaptă de calitate: V.S. -
Ingrediente: distilate de vin învechite în contact cu lemnul de stejar -
Vechime: vechimea celui mai tânăr distilat este de minim 3 ani -
Tărie alcoolică: 40% -
Origine: Produs fabricat la poalele Subcarpaților de Curbură, în județul Vrancea - unicul loc din România în care se întâlnesc granițele celor trei provincii istorice: Muntenia, Ardeal și Moldova. Județul Vrancea, România -
Tehnologie de obţinere: Distilarea vinurilor -
Maturare şi învechire: Timp de minim 3 ani, perioadă în care distilatele în contact cu lemnul de stejar, capătă noi valențe cromatice și gusto-olfactive; -
Recomandări: Savurează-l la temperatura 20-22⁰C, în boluri de sticlă, transparente, a căror deschidere să aibă un diametru de aproximativ 1/3 din diametrul maxim al bolului. -
Note gustative: Note aromatice de fructe confiate completate delicat de tușe de caramel și vanilie.