Vin Spumant

Vinul spumant alb brut, obţinut prin Metoda Charmat, este proaspăt şi echilibrat, cu un perlaj persistent, cu note de miere, piersici şi fructe tropicale. Metoda Charmat a fost brevetată de Eugen Charmat în 1907 şi este în prezent una dintre cele mai apreciate metode prin care vinul spumant poate fi creat. Condusă cu grijă, această fermentare evidenţiază caracteristicile soiului Glera, acelaşi soi din care in Italia se obţin vinurile ce poarta denumirea de Prosecco.
-
- Asocieri culinare: Notele de miere, piersici și fructe tropicale, nuanțate de notele florale, perfect echilibrate, potențate în caracterul brut al vinului spumant, deschid pofta pentru aperitive și deserturi lejere.
-
- Temperatura recomandată de servire: 8-10° C
46 Lei
garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă
Acestui produs i se aplică garanția ambalajului în valoare de 0.50 lei pe sticlă.
Caracteristici
-
SoiGlera
-
Capacitate750 ml
-
CuloareAlb
-
TipBrut
-
Tărie alcoolică12%
-
FermentareA doua fermentare se efectuează prin Metoda Charmat - metoda brevetată de Eugene Charmat în 1907. Condusă cu grijă, această fermentare are ca rezultat un perlaj fin și persistent. Vinul este obținut din soiul de struguri Glera, același soi din care în Italia se obțin vinurile ce poartă numele de Prosecco.
-
RecomandăriIt is recommended to be stored in dry and ventilated rooms, with maximum humidity of 85% and at temperatures between 5-20°C.
-
Note olfactiveFructe tropicale, piersici albe, miere de albine și delicate note florale
-
Note gustativeNote fructate de fructe tropicale și de piersici delicat nuanțate de note florale, perfect echilibrate și care sunt potențate de caracterul brut al vinului și de o aciditate ce-i conferă prospețime
-
Soi: Glera -
Capacitate: 750 ml -
Alb
-
Tip: Brut -
Tărie alcoolică: 12% -
Fermentare: A doua fermentare se efectuează prin Metoda Charmat - metoda brevetată de Eugene Charmat în 1907. Condusă cu grijă, această fermentare are ca rezultat un perlaj fin și persistent. Vinul este obținut din soiul de struguri Glera, același soi din care în Italia se obțin vinurile ce poartă numele de Prosecco. -
Recomandări: It is recommended to be stored in dry and ventilated rooms, with maximum humidity of 85% and at temperatures between 5-20°C. -
Note olfactive: Fructe tropicale, piersici albe, miere de albine și delicate note florale -
Note gustative: Note fructate de fructe tropicale și de piersici delicat nuanțate de note florale, perfect echilibrate și care sunt potențate de caracterul brut al vinului și de o aciditate ce-i conferă prospețime
