Pinot Noir & Cabernet Sauvignon

Vinul rose reuneşte sub acelaşi sceptru delicateţea aromelor fructate de cireşe albe amărui şi piersici ale soiului Pinot Noir alături de notele calde şi vibrante de fragi şi căpşuni ale Cabernetului, dând naştere unui vin cu o personalitate unică.
-
- Asocieri culinare: Preparate din peşte precum somon, ton sau păstrăv, fructe de mare, carne albă sau pastramă de vită.
-
- Temperatura recomandată de servire: 10-12° C
35 Lei
garanție ambalaj 0.50 lei/sticlă
Acestui produs i se aplică garanția ambalajului în valoare de 0.50 lei pe sticlă.
Caracteristici
-
SoiPinot Noir , Cabernet Sauvignon
-
Capacitate750 ml
-
CuloareRose – pink diamond
-
Treaptă de calitateDOC
-
Areal viticolHuşi
-
TipSec
-
Tărie alcoolică13.0%
-
FermentareStrugurii au fost recoltaţi şi sortaţi manual. Pentru optimizarea extractiei aromatice şi a culorii, boabele de struguri au fost răcite înainte de începerea fermentaţiei. După o macerare dinamică timp de 24-48 ore la temperaturi scăzute, s-a efectuat o deburbare drastică, urmată de fermentare la temperatura controlată de 10-12 grade.
-
Note olfactivePinot Noir aduce delicateţea aromelor fructate de cireşe albe amărui şi piersici albe, în timp ce Cabernetul contribuie cu notele calde şi vibrante de fragi şi căpşuni. Acest vin se remarcă prin aromele secundare dezvoltate pe durata fermentaţiei: accente de fructul pasiunii şi pepene verde. Este un vin echilibrat ce transformă diversitatea soiurilor în unicitate, datoriăa caracterului său unitar.
-
Note gustativeDominante sunt notele fructate de cireşe şi piersici albe, îmbinate cu note de fragi, căpşuni, fructul pasiunii şi pepene verde, presărate delicat cu note florale de frezii.
-
Soi: Pinot Noir Cabernet Sauvignon -
Capacitate: 750 ml -
Rose – pink diamond
-
Treaptă de calitate: DOC -
Areal viticol: Huşi -
Tip: Sec -
Tărie alcoolică: 13.0% -
Fermentare: Strugurii au fost recoltaţi şi sortaţi manual. Pentru optimizarea extractiei aromatice şi a culorii, boabele de struguri au fost răcite înainte de începerea fermentaţiei. După o macerare dinamică timp de 24-48 ore la temperaturi scăzute, s-a efectuat o deburbare drastică, urmată de fermentare la temperatura controlată de 10-12 grade. -
Note olfactive: Pinot Noir aduce delicateţea aromelor fructate de cireşe albe amărui şi piersici albe, în timp ce Cabernetul contribuie cu notele calde şi vibrante de fragi şi căpşuni. Acest vin se remarcă prin aromele secundare dezvoltate pe durata fermentaţiei: accente de fructul pasiunii şi pepene verde. Este un vin echilibrat ce transformă diversitatea soiurilor în unicitate, datoriăa caracterului său unitar. -
Note gustative: Dominante sunt notele fructate de cireşe şi piersici albe, îmbinate cu note de fragi, căpşuni, fructul pasiunii şi pepene verde, presărate delicat cu note florale de frezii.
