Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Cabernet Sauvignon


0    0 review-uri
roşu | sec

Cabernet Sauvignon este un vin “muncit” – petrece 4-6 luni la maturare în barrique, apoi o perioadă de încă 6 luni, în sticle, la învechire. Așa se obțin culoarea de roșu granat și aromele fructate, de afine, cireșe negre, coacăze roșii și ciocolată amăruie. Lor li se adaugă, când îl guști, note de ghimbir și cuișoare. Gustă-l lângă un preparat la grătar sau deschide o sticlă alături de brânzeturi condimentate precum Roquefort și Gorgonzola.


  • Asocieri culinare: Grătare din carne de porc și de vită, vânat, brânzeturi cu nuanțe condimentate: Roquefort și Gorgonzola.

  • Temperatura recomandată de servire: 17-18⁰C


Disponibil doar în magazine

Caracteristici

  • Soi
    Cabernet Sauvignon
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Roșu granat
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Coteşti
  • Tip
    Sec
  • Tărie alcoolică
    14%
  • Maturare şi învechire
    Maturare în barique 4-6 luni, urmată de învechire la sticlă de minim 6 luni.
  • Fermentare
    4 zile macerare prefermentativă pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 5 zile macerare post-fermentativă pentru definitivarea proceselor extractive. Fermentare la temperatura controlată de 22-24 grade
  • Note olfactive
    Note vegetale şi fructate, dominante fiind aromele de afine, cireşe negre, coacăze roşii şi ciocolata amăruie.
  • Note gustative
    Vişine coapte, coacăze, note de ghimbir şi cuişoare.
  • Decantare/ Aerisire
    Da, minim 10 minute.
  • Soi:
    Cabernet Sauvignon
  • Capacitate:
    750 ml
  • Roșu granat
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Coteşti
  • Tip:
    Sec
  • Tărie alcoolică:
    14%
  • Maturare şi învechire:
    Maturare în barique 4-6 luni, urmată de învechire la sticlă de minim 6 luni.
  • Fermentare:
    4 zile macerare prefermentativă pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 5 zile macerare post-fermentativă pentru definitivarea proceselor extractive. Fermentare la temperatura controlată de 22-24 grade
  • Note olfactive:
    Note vegetale şi fructate, dominante fiind aromele de afine, cireşe negre, coacăze roşii şi ciocolata amăruie.
  • Note gustative:
    Vişine coapte, coacăze, note de ghimbir şi cuişoare.
  • Decantare/ Aerisire:
    Da, minim 10 minute.

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse similare