Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Merlot


0    0 review-uri
roşu | demisec

Merlot este un vin roșu demisec cu note fructate de mure și zmeură, secondate de note condimentate de cuișoare. Notele aromatice susținute de o aciditate echilibrată, îi conferă acestui vin complexitate și finețe. Echilibrat și fin, se potrivește la un meniu vânătoresc sau alături de preparate din carne roșie. Maturat în budane de stejar minim 24 de luni și învechit în sticle încă 12, vinul și-a păstrat culoarea roșie, în care timpul a început să adauge delicate tușe cărămizii.


  • Asocieri culinare: Preparate vânătorești și alte cărnuri roșii

  • Temperatura recomandată de servire: 18⁰C


83 Lei





Caracteristici

  • Soi
    Merlot
  • Capacitate
    750 ml
  • Culoare
    Roșu
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Coteşti
  • Tip
    Demisec
  • Tărie alcoolică
    13.5%
  • An recoltă
    2015
  • Maturare şi învechire
    Maturare în budane de stejar timp de minim 24 luni, urmată de învechire în sticlă minim 12 luni.
  • Fermentare
    5 zile macerare prefermentativă pe boştină pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 3-4 zile macerare post-fermentativă pentru finalizarea extracţiei de tanini.
  • Note olfactive
    Arome de mure și zmeură, secondate de note condimentate de cuișoare de cireșe negre sălbatice, fragi, zmeură şi afine, cu note discrete de migdale.
  • Note gustative
    Da, minim 10 minute
  • Soi:
    Merlot
  • Capacitate:
    750 ml
  • Roșu
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Coteşti
  • Tip:
    Demisec
  • Tărie alcoolică:
    13.5%
  • An recoltă:
    2015
  • Maturare şi învechire:
    Maturare în budane de stejar timp de minim 24 luni, urmată de învechire în sticlă minim 12 luni.
  • Fermentare:
    5 zile macerare prefermentativă pe boştină pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 3-4 zile macerare post-fermentativă pentru finalizarea extracţiei de tanini.
  • Note olfactive:
    Arome de mure și zmeură, secondate de note condimentate de cuișoare de cireșe negre sălbatice, fragi, zmeură şi afine, cu note discrete de migdale.
  • Note gustative:
    Da, minim 10 minute

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă