Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Cabernet Sauvignon


0    0 review-uri
roşu | sec

Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, maturat în budane de stejar vreme de minim 24 de luni și învechit în sticle încă 12 luni. Aşadar, acest vin a extras timp de peste 10 ani, complexitatea aromatică a fructelor negre de pădure: coacăze, mure şi afine, perfect completate de tanini de stejar. Grație gustului bogat-fructat, cu note de cireșe coapte, vinul roșu cărămiziu merge de minune cu preparate din carne roșie și brânzeturi.


  • Asocieri culinare: Preparate pe bază de carne roşie, brânzeturi şi nuci gratinate

  • Temperatura recomandată de servire: 17-18⁰C


Disponibil doar în magazine

Caracteristici

  • Soi
    Cabernet Sauvignon
  • Culoare
    Roşu cu reflexe cărămizii
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Coteşti
  • Tip
    Sec
  • Tărie alcoolică
    13%
  • An recoltă
    2013
  • Maturare şi învechire
    Maturare în budane de stejar timp de minim 24 luni, urmată de învechire în sticlă minim 12 luni.
  • Fermentare
    4-5 zile macerare prefermentativă pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 4 zile macerare post-fermentativă pentru definitivarea proceselor extractive.
  • Note olfactive
    Aromele de coacăze negre, afine și mure sunt completate de tanini de stejar dulci și evoluați prin învechire.
  • Note gustative
    Bogat, fructat, cu note de cireșe supracoapte, echilibrat, cu postgust lung.
  • Decantare/ Aerisire
    Da, minim 10 minute.
  • Soi:
    Cabernet Sauvignon
  • Roşu cu reflexe cărămizii
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Coteşti
  • Tip:
    Sec
  • Tărie alcoolică:
    13%
  • An recoltă:
    2013
  • Maturare şi învechire:
    Maturare în budane de stejar timp de minim 24 luni, urmată de învechire în sticlă minim 12 luni.
  • Fermentare:
    4-5 zile macerare prefermentativă pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 4 zile macerare post-fermentativă pentru definitivarea proceselor extractive.
  • Note olfactive:
    Aromele de coacăze negre, afine și mure sunt completate de tanini de stejar dulci și evoluați prin învechire.
  • Note gustative:
    Bogat, fructat, cu note de cireșe supracoapte, echilibrat, cu postgust lung.
  • Decantare/ Aerisire:
    Da, minim 10 minute.

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login

Produse din aceeaşi gamă