Filtrează
După categorie
Vin liniștit | Vin spumant | Vinars | Băuturi spirtoase | Oţet | Promoții | Accesorii |

Culoare

Asocieri culinare
Carne roşie | Desert | Salată | Fructe de mare | Peşte | Aperitive | Carne albă |
Tip
Sec | Demisec | Demidulce | Dulce | Brut |

  
Cabernet Sauvignon Demisec BIB 2L


0    0 review-uri
rose | demisec

Acest vin te readuce în povestea zilelor de vară. Bucură-te de versatilitatea și prospețimea notelor fructate de căpșuni și cireșe. 

Servește-l bine răcit, alături de paste, risotto, salate, preparate din fructe de mare şi peşte, preparate din carne albă sau rosie.


  • Asocieri culinare: Potrivit a se servi alături de: paste, risotto, salate, preparate din fructe de mare şi peşte, preparate din carne albă sau roșie, condimentate, barbeque, sau alături de preparate din carne sau legume din bucătăria mediteraneană, asiatică sau bucătăria orientală.

  • Temperatura recomandată de servire: 10-12°C


54 40.5 Lei





Caracteristici

  • Soi
    Cabernet Sauvignon
  • Capacitate
    2000 ml
  • Culoare
    Rose
  • Treaptă de calitate
    DOC
  • Areal viticol
    Huşi
  • Tip
    Demisec
  • Tărie alcoolică
    13%
  • An recoltă
    2023
  • Fermentare
    Strugurii au fost zdrobiţi, iar mustul a fost extras după perioada de contact necesară cu pieliţa boabelor, permițând astfel extracţia de culoare la nivelul dorit. Procesul a continuat cu deburbarea şi fermentaţia la temperatura controlată la temperaturile adecvate, pentru a păstra aromele primare ale strugurilor.
  • Note olfactive
    Note fructate de căpșune și cireșe.
  • Note gustative
    Note fructate de căpșune și cireșe subliniate de delicate note condimentate.
  • Soi:
    Cabernet Sauvignon
  • Capacitate:
    2000 ml
  • Rose
  • Treaptă de calitate:
    DOC
  • Areal viticol:
    Huşi
  • Tip:
    Demisec
  • Tărie alcoolică:
    13%
  • An recoltă:
    2023
  • Fermentare:
    Strugurii au fost zdrobiţi, iar mustul a fost extras după perioada de contact necesară cu pieliţa boabelor, permițând astfel extracţia de culoare la nivelul dorit. Procesul a continuat cu deburbarea şi fermentaţia la temperatura controlată la temperaturile adecvate, pentru a păstra aromele primare ale strugurilor.
  • Note olfactive:
    Note fructate de căpșune și cireșe.
  • Note gustative:
    Note fructate de căpșune și cireșe subliniate de delicate note condimentate.

Review-uri

0


0 review-uri
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stele
Autentifică-te pentru a adăuga un review

Login

Întrebari şi răspunsuri

Autentifică-te pentru a adăuga o întrebare.

Login