Tămâioasa Românească
alb | demidulce
Tămâioasa Românească este un vin proaspăt și complex, cu arome florale de tei si salcâm, cu note dulci de miere, ce-i conferă savoare și consistență.
Potrivit a se servi la 9-11°C, alături de aperitive și feluri principale dar și alături de deserturi.
- Asocieri culinare: Aperitive, feluri principale și deserturi
- Temperatura recomandată de servire: 9-11⁰C
Caracteristici
-
SoiTămâioasă Românească
-
Capacitate750 ml
-
Culoarealb
-
Treaptă de calitateDOC
-
Areal viticolHuşi
-
TipDemidulce
-
Tărie alcoolică11.5%
-
Soi: Tămâioasă Românească -
Capacitate: 750 ml -
alb
-
Treaptă de calitate: DOC -
Areal viticol: Huşi -
Tip: Demidulce -
Tărie alcoolică: 11.5%