Cabernet Sauvignon
roşu | sec
Cabernet Sauvignon este un vin cu o strălucitoare culoare roşu-rubiniu, care îţi oferă un indiciu asupra notelor aromatice pe care le vei descoperi. Bucură-te de aroma de coacăze negre şi vişine coapte accentuate de note vanilate. Ca să-l bei în bună armonie, pune pe masă brânzeturi, preparatele preferate din carne roșie, ori vânat.
- Asocieri culinare: Brânzeturi, carne roşie, vânat
- Temperatura recomandată de servire: 16-18⁰C
Caracteristici
-
SoiCabernet Sauvignon
-
Capacitate187 ml
-
CuloareRoşu rubiniu
-
Treaptă de calitateDOC
-
Areal viticolCoteşti
-
TipSec
-
Tărie alcoolică13.5%
-
Fermentare3 zile macerare pe boştină pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 2-3 zile macerare post-fermentativă pentru finalizarea extracţiei de tanini. Fermentare la temperatură controlată.
-
Note olfactiveArmonios, cu arome de coacăze negre, vişine coapte şi note vanilate
-
Soi: Cabernet Sauvignon -
Capacitate: 187 ml -
Roşu rubiniu
-
Treaptă de calitate: DOC -
Areal viticol: Coteşti -
Tip: Sec -
Tărie alcoolică: 13.5% -
Fermentare: 3 zile macerare pe boştină pentru extracţia de culoare şi a componentelor aromatice, urmate de 2-3 zile macerare post-fermentativă pentru finalizarea extracţiei de tanini. Fermentare la temperatură controlată. -
Note olfactive: Armonios, cu arome de coacăze negre, vişine coapte şi note vanilate